Wie is het gezicht achter Blijzonder?

Hallo!

Welkom bij Blijzonder!

Ik ben Nele, 42 jaar, trotse mama van Arthur, wederhelft van mijn schat Erik en een impulsieve zotte doos.
Ik werk deeltijds als commercieel bediende in een transportbedrijf en in mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin, ga ik graag uit eten met ons gezin en kan ik genieten van Netflix en een warm bad (ja soms zelf gecombineerd)

Al jaren spookt het in mijn hoofd om voor mezelf iets te ondernemen. Maar wat was de grote vraag. Veel ideetjes heb ik uitgewerkt in mijn hoofd maar de zero waste webshop breng ik in de realiteit. In al mijn ideeën was er een rode draad terug te vinden. Ze hadden allemaal de bedoeling om het milieu een handje te helpen en hopelijk een aantal mensen te overtuigen om milieubewuster en ecologischer te leven.
Ecologisch leven hoeft niet moeilijk te zijn. Het hoeft ook niet duur te zijn en het hoeft zeker niet veel tijd in beslag te nemen.
Blijzonder is er om mensen met een druk leven omwille van werk en/of kinderen verder te helpen en producten aan te bieden die vlot hanteerbaar en handig zijn.
Ik wil af van de term 'geitenwollensokken'. Deze term heeft bij mij een negatieve bijklank in mijn hoofd.
Om ecologisch te leven moet je niet op een boerderij wonen, je eigen kousen breien, koetjes melken en veel tijd hebben om zelf je brood te bakken.
Neen, je kan ook streven naar een mooie carrière, genieten van je gezin en toch milieubewust leven.
Ik wil jullie ecologische, zero waste, vegan en cruelty free producten leren kennen waarvan je verbaasd zal zijn hoe effectief ze wel werken. De meeste zelfs beter dan hun chemische alternatieven.

Indien jullie vragen hebben over de zero waste producten of jullie vinden een bepaald product niet in mijn webshop, laat mij dit gerust maar weten en dan doe ik het nodige om jullie te helpen.

Zo, ik ga nu wat verder werken en wens jullie alvast veel plezier met het bewust ecologisch shoppen.